Örömmel üdvözöljük az Easy-design Internetes Áruház vásárlói között. Kérjük, hogy megrendelésének véglegesítése előtt szíveskedjék az alábbi üzletszabályzatunkat átolvasni:

Böngészés a Webáruházban
Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket a könnyebb tájékozódás érdekében főkategóriák szerint soroltuk be. A főkategóriákon belül újabb alkategóriákban találhatja meg a termékeket.Vételár
A termék mellett feltüntetett ár a fogyasztói ár, amely 27% általános forgalmi adót tartalmaz. Áraink mindig egységárak ( méterár ill. darabár ). A fogyasztói ár a szállítási költséget nem tartalmazza, az külön kerül felszámításra.

Kérdés

Amennyiben bármilyen kérdése van a webáruházzal vagy a termékekkel kapcsolatban, és itt az oldalon nem talál elegendő információt, kérjük bátran telefonáljon vagy írjon nekünk !

70-387-4641 ,  30-912-6655

100diszlec@gmail.com

 

Szállítási határidő
A megrendelés elfogadását követő naptól számított 1-2 munkanap.

 


Rozetták
rendelésénél külön csomagot készítünk, mivel a díszlécek más méretűek egybe csomagolni nem tudjuk.

A vásárlásról számlát állítunk ki, amelyet a csomagban helyezünk el.

Csomag átvétele: 

A vevő köteles a kiszállítás / átvétel időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Fizetési mód
A csomaghoz utánvéttel juthat hozzá. A teljes összeget a postásnak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.

Minimális rendelési tétel
Minimális megrendelési tétel nincs, azonban a díszléc rendeléseknél érdemes mindig legalább 1 szál lécet rászámolni, hiszen így még mindig olcsóbb, mint 1 szálat után rendelni 2280 Ft-os postaköltséggel. A megrendelésnek felső határa nincs.

Rendelés lemondása
Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben a rendeles [at] easy-design [dot] hu címen vagy telefonon személyesen mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül.

Adatvédelemi nyilatkozat
A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk.

 

A
vásárló, az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a
vásárlástól.

Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló,
17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik.

A fogyasztó az elállás
jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Ha élni kíván ezzel a joggal, és eláll a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnia kell az érintett kereskedőt, ezt megteheti e-mail
üzenet formájában.14 napon belül a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni címünkre.